Beltéri zászlók

A zászlók konfekcionálási lehetőségei szinte korlátlanok. Az alábbiakban csak a szűkebb választékot mutatjuk be. Döntéséhez segítséget nyújtunk. További információért kattintson a megfelelő konfekció nevére.

Konfekció megnevezése Felhasználási terület Zászlórúdra felhúzható Megjegyzés
  Beltéri Kültéri    
Beltéri zászló
Alul-felül műanyag sínnel
x      
Beltéri zászló
Felül műanyag sínnel, alul fémrúddal
x      
Beltéri zászló
Alul-felül farúddal
x      
Beltéri zászló
fémcsővel
x      
Beltéri zászló
rejtett fém rúddal
x      

 

Alul-felül műanyag sínnel

Dekoflagge Klemmschienen Gr Konfekció: Hosszanti oldalai vágottak Alul és felül rávarrt zsinór a sínhez, a sínbe belehúzva (színválaszték: fekete, fehér, arany, ezüst). A felfüggesztéshez szükséges tartozékokat - fülek és nejlonzsinór - külön szállítjuk.

Felül műanyag sínnel, alul fémrúddal

Dekoflagge Ks Ms Gr Az alul belevarrt nehezéktől a reklámzászló szépen kifeszül. Konfekció: Hosszanti oldalai vágottak Felül rávarrt zsinór a sínhez, a sínbe belehúzva (színválaszték: fekete, fehér, arany, ezüst) Alul saját anyagából visszahajtott bújtató, levarrt fémrúddal. A felfüggesztéshez szükséges tartozékokat - fülek és nejlonzsinór - külön szállítjuk.

Alul-felül farúddal

Dekoflagge Holzstab Gr Konfekció: Hosszanti oldalai vágottak Alul és felül saját anyagából visszahajtott bújtató, farúddal, felül zsinór a felfüggesztéshez.

Fémcsővel

Dekoflagge Metallrohr Gr Konfekció: Hosszanti oldalai vágottak. Alul és felül saját anyagából visszahajtott bújtató, fémcsővel, felül zsinór a felfüggesztéshez.

Rejtett fém rúddal

Deko Metallstab Gr  ..a szinte láthatatlan konfekció.A fémrudak rejtve vannak, így a nyomatot nem zavarják. Konfekció:Oldalai vágottak,a felső és az alsó széleken beragasztott vagy bevarrott fémrúd.A zászló kihelyezése speciális műanyag kapcsokkal és damillal történik.